Ο Joachim Rønning Θα Σκηνοθετήσει Το «Micro»

0

Σύμφωνα με το Deadline, o Joachim Rønning βρίσκεται σε συζητήσεις με την Amblin Entertainment του Steven Spielberg, για την ανάληψη της σκηνοθεσίας στο «Micro», της κινηματογραφικής μεταφοράς της τελευταίας νουβέλας που έγραψε ο διάσημος συγγραφέας Michael Crichton («Jurassic Park, Sphere, The 13th Warrior»), που απεβίωσε το 2008.

«To βιβλίο αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας τελειόφοιτων σπουδαστών, οι οποίοι δελεάζονται να πάνε στη Hawaii, για να εργαστούν για μια μυστηριώδη εταιρεία βιοτεχνολογίας. Εκεί όμως θα πέσουν θύματα ενός πειράματος συρρίκνωσης-σμίκρυνσης και θα βρεθούν εγκαταλελειμένοι στο τροπικό δάσος, με μοναδικά τους όπλα τις επιστημονικές τους γνώσεις και την εξυπνάδα τους για να επιβιώσουν.»

Ο Joachim Rønning Θα Σκηνοθετήσει Το "Micro"

Ο Νορβηγός σκηνοθέτης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα απο την ταινία «Kontiki», ενώ πρίν απο λίγους μήνες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα (σε συνεργασία με τον Espen Sandberg) του «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», της πέμπτης ταινίας του δημοφιλούς franchise.

Το σενάριο της μεταφοράς, που η Dreamworks φιλοδοξεί να μετατρέψει σε ένα περιπετειώδες franchise, έχει γράψει ο Darren Lemke («Goosebumps»), βασισμένος στην ημιτελή νουβέλα του Michael Crichton, που ολοκλήρωσε τελικά ο Richard Preston.

Με υπόθεση που θυμίζει κάτι απο το «Honey I Shrunk The Kids», ένα μεγάλο budget και τον αξιόλογο Joachim Rønning στη σκηνοθεσία, το «Micro» μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ενδιαφέρον φίλμ, αν και εφόσον η Amblin υιοθετήσει μια σοβαρή προσέγγιση και όχι αυτήν της περιπέτειας για όλη την οικογένεια…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.