Ο James Cameron Θα Γυρίσει Τρία Sequels του "Avatar" Ταυτόχρονα?

0

Αν και στην αρχή ο James Cameron είχε πεί ότι τα sequels του "Avatar" θα είναι δύο, τώρα σε νέες δηλώσεις του αποκάλυψε ότι μπορεί να υπάρξει και τέταρτο. Αν και το πρώτο sequel δεν αναμένεται νωρίτερα απο το 2014, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στις συνέχειες της ταινίας αποκλείοντας την συμμετοχή του σε οπoιοδήποτε άλλο project.

avatar Sigourney WeaverΣύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη της Sigourney Weaver, ο χαρακτήρας της θα συμμετέχει στις συνέχειες ενώ αποκάλυψε επίσης ότι οι ταινίες θα γυριστούν ταυτόχρονα, με σκοπό τη μείωση του κόστους παραγωγής κάτι που πρώτος έκανε ο Peter Jackson με το "Lord of the Rings". Με το ταυτόχρονο γύρισμα ο Cameron εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα των ηθοποιών ενώ δεν χρειάζεται η αποσυναρμολόγηση των σκηνικών, διασφαλίζοντας την ομοιογένεια μεταξύ των ταινιών.

Με τις παρούσες συνθήκες το πρώτο sequel αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 ενώ ο στόχος είναι τα επόμενα να κυκλοφορούν ανά έτος "βομβαρδίζοντας" το κοινό.

avatar on setΤο πρώτο "Avatar" που κυκλοφόρησε το 2009 αποτέλεσε μια πρωτοποριακή και καινοτόμα παραγωγή χάρις στα εντυπωσιακά οπτικά εφέ και την τεχνολογία που ο Cameron εξέλιξε ειδικά για το φίλμ. Με ένα διάτρητο και πρόχειρο σενάριο και με "ξύλινες" ερμηνείες, κυρίως απο τον Sam Worthington, αλλά με εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί, η ταινία συγκέντρωσε πάνω απο 2.7 δις δολλάρια παγκοσμίως κατακτώντας την πρώτη θέση στις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών. Περισσότερες πληροφορίες για τα φιλόδοξα σχέδια του James Cameron δεν υπάρχουν καθώς συνηθίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του...

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.