Ο Fede Alvarez Στο Spinoff Του «Labyrinth»

0

Πρίν απο 15 περίπου μήνες είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση της TriStar Pictures να υλοποιήσει το sequel του «Labyrinth», της cult ταινίας του 1986, που σκηνοθέτησε ο Jim Henson («The Muppet Show») και που αποτέλεσε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση του Bowie στον κινηματογράφο.

«Η Sarah (Jennifer Connelly), είναι ένα νεαρό κορίτσι που εντελώς εγωιστικά εύχεται να εξαφανιστεί ο ενοχλητικός, μικρός της αδελφός. Σύντομα όμως διαπιστώνει ότι ευχή της θα πραγματοποιηθεί και αν θέλει να την αποτρέψει θα πρέπει εντός 13 ωρών να διασχίσει ένα τεράστιο λαβύρινθο, πρίν ο The Goblin King (David Bowie) πάρει τον αδελφό της για πάντα. Κατά την διάρκεια της ιδιαίτερα δύσκολης προσπάθειας της, θα συναντήσει διάφορα φανταστικά πλάσματα και θα αναγκαστεί να κάνει διάφορα περίεργα πράγματα για να σώσει τον μικρό της αδελφό.»

Ο Fede Alvarez Στο Spinoff Του "Labyrinth"

Σύμφωνα με το Deadline το σχέδιο της TriStar εξακολουθεί να υφίσταται, με την μόνη διαφορά ότι δεν θα πρόκειται για sequel αλλά για spin-off, δηλαδή μια ιστορία που θα ανήκει στο σύμπαν του φίλμ, αλλά θα εξελίσσεται σε διαφορετική χρονική περίοδο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο φίλμ δεν θα χρησιμοποιήσει το σενάριο της Nicole Perlman («Guardians of the Galaxy»), αλλά ένα νέο που θα γράψει ο Jay Basu («Monsters: Dark Continent») και που θα σκηνοθετήσει ο Fede Alvarez.

Ο Alvarez έγινε ευρύτερα γνωστός το 2013 με το remake του «Evil Dead», το 2016 ακολούθησε το επίσης θρίλερ «Don’t Breathe», ενώ σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα στο reboot του «The Girl with the Dragon Tattoo».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Deadline, ο Fede Alvarez δήλωσε:

«To Labyrinth είναι μια απο αυτές τις ταινίες της παιδικής μου ηλικίας που με έκαναν να ερωτευτώ τον κινηματογράφο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος, καθώς μου δίνεται η ευκαίρια να επεκτείνω το εντυπωσιακό σύμπαν που δημιούργησε ο Jim Henson και να ταξιδέψω μια νέα γενιά πίσω στο Λαβύρινθο.»

Με παρελθόν που κινείται σχεδόν αποκλειστικά στο είδος του τρόμου, η επιλογή του Fede Alvarez για το spin-off του «Labyrinth», φαντάζει ενδιαφέρουσα καθώς ίσως προμηνύει ένα σκοτεινό και όχι τόσο ανάλαφρο φίλμ…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.