Ο Dwayne Johnson Είναι ο Doc Savage

0

Μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Dwayne Johnson επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Doc Savage", την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του φανταστικού ήρωα που δημιούργησαν οι Henry W. Ralson και John L. Nanovic. Ο χαρακτήρας που έγινε γνωστός μέσα απο τα αμερικανικά περιοδικά στις δεκαετίες του 30' και του 40', περιγράφεται σαν ένας συνδυασμός απο το μυαλό του Sherlock Holmes, τις σωματικές ικανότητες του Ταρζάν, την επιστημονική γνώση του Craig Kennedy και την καλοσύνη του Abraham Lincoln.

"Το πραγματικό όνομα του Doc Savage ήταν Clark Savage. Είναι γιατρός, χειρουργός, επιστήμονας, εξερευνητής, εφευρέτης και μουσικός. Μια ομάδα επιστημόνων που σχημάτισε ο πατέρας του, εκπαίδευσαν το μυαλό και το σώμα του απο την ημέρα που γεννήθηκε, παρέχοντας του μεγάλη δύναμη και αντοχή, φωτογραφική μνήμη, ικανότητα στίς πολεμικές τέχνες και μεγάλη επιστημονική γνώση. Ο Doc είναι επίσης άσσος στις μεταμφιέσεις και εξαιρετικός μιμητής φωνών. Ο Doc Savage διορθωνει τα λάθη και τιμωρεί τους κακοποιούς."

Ο Dwayne "The Rock" Johnson που αυτή τη στιγμή συμμετέχει στα γυρίσματα της 8ης ταινίας του "Fast & Furious", ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, δηλώνοντας:

Ο Dwayne Johnson Είναι ο Doc Savage
"Είναι επίσημο: Ολοι οι θαυμαστές των comic γνωρίζουν ότι ο πρώτος σούπερ ήρωας του κόσμου υπήρξε ο "Man of Bronze" ή Clark "Doc" Savage. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου σκηνοθέτη-σεναριογράφο Shane Black και τα μέλη της ομάδας του, Anthony Bagarozzi και Chuck Mondry, που ταξίδεψαν απο το Los Angeles για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες γύρω απο αυτό το πολύ ενδιαφέρον project."

Την μεταφορά της Sony Pictures, θα σκηνοθετήσει ο Shane Black («Kiss Kiss Bang Bang», «Iron Man III»), που θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον Anthony Bagarozzi.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.