Ο Drew Goddard Θα Σκηνοθετήσει Το «X-Force”

0

Υστερα απο την ανέλπιστη επιτυχία του «Deadpool”, η 20th Century Fox συνεχίζει σε συνεrγασία με την Marvel, την επέκταση του δικού της comic σύμπαντος, με το «X-Force”, την spinoff ταινία απο το σύμπαν του ««X-Men”, που ώς συνήθως θα έχει στη θέση του παραγωγού τον Simon Kinberg.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η ιστορία του νέου φίλμ εστιάζει στον Deadpool (Ryan Reynolds) και τον Cable (Josh Brolin) – τον ήρωα που θα συστηθεί στην δεύτερη ταινία του «Deadpool” – οι οποίοι βρίσκονται επικεφαλείς σε μια μυστική ομάδα των Black Ops, που αποτελείται απο ιδιαίτερα σκληροτράχηλους μεταλλαγμένους μαχητές, πολύ πιο αδίστακτους απο τους X-Men.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στη θέση του σκηνοθέτη θα βρεθεί ο Drew Goddard («The Cabin in the Woods”), ο οποίος θα γράψει και το σενάριο, βασισμένος στο comic που δημιούργησαν οι Rob Liefeld και Fabian Nicieza.

Ο Goddard ξεκίνησε την καριέρα του σαν σεναριογράφος στις σειρές «Buffy the Vampire Slayer”, «Angel” και «Alias”, ενώ αργότερα ακολούθησαν το σενάριο του «Cloverfield”, το σκηνοθετικό του ντεπούτο με την ταινία «The Cabin in the Woods”, το σενάριο του «World War Z” και το σενάριο του «The Martian” του Ridley Scott.

Τον προηγούμενο χρόνο ο πολυάσχολος Goddard ασχολήθηκε με την δημιουργία της τηλεοπτικής σειράς «Daredevil”, ενώ ασχολήθηκε και με την παραγωγή της σειράς «The Defenders”.

Αυτή τη στιγμή ο Drew Goddard ολοκληρώνει τα γυρίσματα του «Bad Times at the El Royale”, του νέου του φίλμ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2018 και που θα παρουσιάσουμε σε επόμενο άρθρο…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.