Ο David Frankel Θα Σκηνοθετήσει Το «Departure»

0

Αν και αρχικά την σκηνοθεσία του μεταφυσικού «Departure» είχε αναλάβει ο Billy Ray («Shattered Glass»), οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά την ταινία θα σκηνοθετήσει ο David Frankel ((The Devil Wears Prada»).

«Βασισμένο σε αληθινές ιστορίες, καταγεγραμμένων αλλά όχι πάντα εξιχνιασμένων περιστατικών, το Departure ακολουθεί ένα ιδιοφυή άνδρα στο Μιάμι του 1973, που ερευνά ένα μυστηριώδες περιστατικό της αεροπλοίας. Η έρευνα αφορά ένα αεροσκάφος 727 που εξαφανίστηκε και επανεμφανίστηκε στο ίδιο ακριβώς σημείο δέκα λεπτά αργότερα. Καθώς τα μυστηριώδη περιστατικά συνεχίζουν να αυξάνονται, η έρευνα γίνεται προσωπική υπόθεση, όταν ο έρωτας της ζωής του βρίσκεται σε ένα απο αυτά τα αεροπλάνα.»

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Billy Ray («The Hunger Games», «Captain Phillips») που παράμενει στο project σαν σεναριογράφος, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι John Middleton, Joe Drake, Roy Lee και Nathan Kahane.

Η ιστορία του μυστηριώδους φίλμ είναι βασισμένη στο βιβλίο «Ghosts of the Air» του Martin Caidin, το οποίο αφηγείται αληθινές μαρτυρίες πιλότων που αντιμετώπισαν «περίεργα» φαινόμενα κατά την διάρκεια των πτήσεων τους.

Αν και το προφίλ του David Frankel δεν φαίνεται να ταιριάζει με το είδος της ταινίας, η υπόθεση φαντάζει αρκετά ελκυστική, καθώς τα περίεργα περιστατικά στις επιβατικές πτήσεις έχουν πάντα το ενδιαφέρον τους.

departure-Martin-Caidin

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.