Ο Benicio Del Toro Στο "The Predator"?

0

Υστερα απο αρκετές αποτυχημένες ταινίες, το franchise του "Predator" φαίνεται να επανέρχεται στο σωστό δρόμο, καθώς η νέα ταινία που έχει τον τίτλο "The Predator" αρχίζει να συγκεντρώνει αρκετά ικανούς συντελεστές.

Ετσι ύστερα απο την ανάληψη της σκηνοθεσίας απο τον Shane Black ("Kiss Kiss Bang Bang", "Iron Man III", "The Nice Guys"), ο οποίος συμμετείχε σαν ηθοποιός και σεναριογράφος στην πρώτη εξαιρετική ταινία του 1987, η 20th Century Fox φαίνεται πως έχει βρεί και τον ιδανικό ηθοποιό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο λόγος γίνεται για τον Benicio Del Toro, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το στούντιο για την ανάληψη του κεντρικού ρόλου.

Ο Del Toro που τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει πολύ επιτυχημένα ένα πιο action προφίλ με ταινίες όπως το εξαιρετικό "Sicario", αναμένεται να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη μιας ελίτ ομάδας που θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν ακόμη εξωγήινο θηρευτή, μια πλοκή που θυμίζει πολύ την ιστορία του πρώτου φίλμ του John McTiernan, που είχε ως πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger.

Οπως προαναφέραμε, στην σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται ο Shane Black, ο οποίος θα ασχοληθεί και με το σενάριο, μαζί με τον Fred Dekker ("The Monster Squad", "Tales from the Crypt").

Με τον Black στη σκηνοθεσία, τον Del Toro και πιθανότατα κάποια ακόμη δυνατά ονόματα στο cast (και ισως μια guest εμφάνιση του Schwarzenegger), η νέα προσπάθεια αναβίωσης του francise φαντάζει πιο ελπιδοφόρα απο ποτέ.

Τα γυρίσματα του "The Predator" θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται την άνοιξη του 2018....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.