Ο Ben Wheatley Θα Σκηνοθετήσει Το "The Wages of Fear"?

0

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ben Wheatley ("Sightseers", "A Field in England") βρίσκεται σε συζητήσεις με την Rumble Films και την eOne, για την ανάληψη της σκηνοθεσίας του "The Wages of Fear", του remake της ομώνυμης ταινίας του 1953.

"Μια ομάδα τεσσάρων απελπισμένων ανδρών, αναλαμβάνει να μεταφέρει ένα πολύ επικίνδυνο φορτίο νιτρογλυκερίνης, χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας, διασχίζοντας 300 μίλια κακοτράχαλου δρόμου."

Βασισμένη στη νουβέλα του Georges Arnaud, η original ταινία κυκλοφόρησε το 1953 με σκηνοθέτη τον Henri-Georges Clouzot ("Diabolique", "Le mystère Picasso") και πρωταγωνιστή τον Yves Montand. Με εντυπωσιακή για την εποχή κινηματογράφηση και έντονα πολιτικά μηνύματα, η ταινία του Clouzot αποτέλεσε πήγη έμπνευσης για πολλούς σκηνοθέτες.

The Wages of Fear 1953

Το πρώτο remake της ταινίας κυκλοφόρησε το 1977, με τον τίτλο "Sorcerer", απο τον σκηνοθέτη τον William Friedkin ("The Exorcist") και με πρωταγωνιστή τον Roy Scheider ("Jaws").

Αν οι συζητήσεις έχουν αίσιο τέλος, ο Ben Wheatley θα αναλάβει την σκηνοθεσία και θα γράψει και το σενάριο μαζί με την συζυγό του Amy Jump ("A Field in England"), σε ένα remake που σύμφωνα με το στύλ του σκηνοθέτη, αναμένεται ιδιαίτερα σκοτεινό και hardcore.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την παραγωγή της ταινίας δράσης "Free Fire", με πρωταγωνιστές τους Brie Larson, και Cillian Murphy και παραγωγό τον Martin Scorsese...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.