Ο Andy Muschietti Θα Σκηνοθετήσει Το "The Time Machine"

0

Αν και τα remakes δεν κάθονται καλά στα αυτιά κανενός πλέον, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου κάτω απο τις ιδανικές συνθήκες μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι το αξιόλογο. Μια απο αυτές τις περιπτώσεις είναι και το "The Time Machine", η τρίτη κινηματογραφική μεταφορά της sci-fi νουβέλας του H.G. Wells ("War of the Worlds"), που θα σκηνοθετήσει ο Andy Muschietti ("Mama", "It").

Η διάσημη νουβέλα του Wells, εκδόθηκε το 1895 και μέχρι σήμερα έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο δυο φορές, μια το 1960 απο τον σκηνοθέτη George Pal και μια δεύτερη το 2003 απο τον σκηνοθέτη Simon Wells και με πρωταγωνιστή τον Guy Pearce.

Ο Andy Muschietti Θα Σκηνοθετήσει Το "The Time Machine"

"Η ιστορία ακολουθεί έναν εφευρέτη, γνωστό με το όνομα Χρονοταξιδευτής, που ταξιδεύει στο μακρινό μέλλον της Γής και ανακαλύπτει παράξενες κουλτούρες και πλάσματα."

Ο Αργεντίνος σκηνοθέτης Andy Muschietti έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα απο το μεταφυσικό θρίλερ "Mama", ενώ το 2016 σκηνοθέτησε το remake του "IT". Ο Muschietti που αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει το "It: Chapter Two", έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς του video game "Shadow of the Colossus", το "RoboTech" και την live action ταινία του "Attack on Titan".

Με τον ταλαντούχο στη μυθοπλασία Andy Muschietti και υπόβαθρο την πρωτοποριακή νουβέλα του H.G. Wells, το νέο φίλμ που αποτελεί μια συμπαραγωγή των Warner Bros, Paramount Pictures και Appian Way, μπορεί να εξελιχθεί σε ένα αξιόλογο φίλμ επιστημονικής φαντασίας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.