Ο Andy Muschietti Θα Σκηνοθετήσει Το "The Electric State"

0

Υστερα απο μια έντονη δημοπρασία που περιλάμβανε τέσσερα στούντιο, η Russo Brothers Studio των σκηνοθετών Anthony Russo & Joe Russo ("Captain America", "Avengers Infinity War"), απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του "The Electric State", της εικονογραφημένης sci-fi νουβέλας του Simon Stålenhag ("Tales from the Loop", "Things from the Flood").

Ο Andy Muschietti Θα Σκηνοθετήσει Το "The Electric State"

"Βρισκόμαστε στο 1997, μια έφηβος με τάσεις φυγής και το κίτρινο ρομπότ-παιχνίδι της ταξιδεύουν δυτικά, διασχίζοντας μια παράξενη Αμερική, όπου τα συντρίμια τεράστιων μαχητικών drones μολύνουν την εξοχή, μαζί με τα σκουπίδια μιας high tech καταναλωτικής κοινωνίας που βρίσκεται σε παρακμή. Καθώς το αυτοκίνητο τους πλησιάζει την άκρη της ηπείρου, ο κόσμος έξω απο το παράθυρο φαίνεται να αποκαλύπτεται ακόμη πιο γρήγορα λες και κάποιος πέρα απο τον ορίζοντα, ο κενός πυρήνας του πολιτισμού έχει επιτέλους λυγίσει."

Ο Andy Muschietti Θα Σκηνοθετήσει Το "The Electric State"

Την σκηνοθεσία του "The Electric State" θα αναλάβει ο Andy Muschietti, ενώ το σενάριο θα γράψουν οι Christopher Markus & Stephen McFeely, το δίδυμο πίσω απο τις δυο τελευταίες ταινίες του "Captain America", και τις ταινίες "Avengers Infinity War 1 & 2".

Ο Αργεντίνος σκηνοθέτης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα απο το μεταφυσικό θρίλερ "Mama", ενώ το 2016 σκηνοθέτησε το remake του "IT". Ο Muschietti που αυτή τη στιγμή ετοιμάζει το "It: Chapter Two", έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και της κινηματογραφικής μεταφοράς του video game "Shadow of the Colossus", αλλά και κάποιων επεισοδίων της τηλεοπτικής μεταφοράς του "Locke and Key" στο Hulu.

Με εντυπωσιακή εικονογράφηση και ασκώντας κριτική στην σύγχρονη καταναλωτική κοινωνία και τα μέλη της, που κάνουν ουρές έξω απο τα καταστήματα για αποκτήσουν την νέα έκδοση ενός gadget, η νουβέλα του Simon Stålenhag φαντάζει σαν μια ιδανική βάση για την δημιουργία ενός πολύ αξιόλογου και επίκαιρου φίλμ επιστημονικής φαντασίας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.