Ο André Øvredal Θα Σκηνοθετήσει Το "Scary Stories to Tell in the Dark"

0

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε τον Guillermo Del Toro να σκηνοθετεί το "Scary Stories to Tell in the Dark", τελικά τα σχέδια άλλαξαν, καθώς ο βραβευμένος πλέον με Oscar σκηνοθέτης έχει εμπλακεί σε πολλά project και δεν διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να περιοριστεί στο ρόλο του σεναριογράφου-παραγωγού σττην ανθολογία τρόμου, που πλέον θα σκηνοθετήσει ο André Øvredal.

"Αυτή η τρομακτική προσθήκη στα δημοφιλή βιβλία του Alvin Schwartz γύρω απο την αμερικανική λαογραφία, είναι γεμάτη με ιστορίες ανατριχιαστικού τρόμου και σκοτεινής εκδίκησης, που θα σας κάνουν να αναπηδήσετε έντρομοι. Υπάρχει μια ιστορία για τον καθένα - σκελετοί με σκισμένη και μπλεγμένη σάρκα που περιφέρονται στη γή, ένα φάντασμα που παίρνει εκδίκηση απο τον δολοφόνο της και ένα στοιχειωμένο σπίτι, όπου κάθε βράδυ ένα ματωμένο κεφάλι πέφτει μέσα απο την καμινάδα."

Ο Νορβηγός σκηνοθέτης έγινε ευρύτερα γνωστός το 2010 με την την ταινία φαντασίας "Trollhunter", ενώ το 2016 σκηνοθέτησε το θρίλερ-μυστηρίου "The Autopsy of Jane Doe".

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο Guillermo Del Toro σε συνεργασία με τους Dan Hageman & Kevin Hageman, το δίδυμο πίσω απο τις animated ταινίες "Hotel Transylvania", "The Lego Movie" και της τηλεοπτική animated σειρά "Trollhunters".

Ο André Øvredal Θα Σκηνοθετήσει Το "Scary Stories to Tell in the Dark"

Η τριλογία των ιδιαίτερα τρομακτικών ιστοριών του Alvin Schwartz, που έγιναν ακόμη πιο τρομακτικές απο τα απίθανα σκίτσα του Stephen Gammell, φαντάζει σαν ιδανικό project για τον Guillermo Del Toro, που σε συνεργασία με τον André Øvredal, αναμένεται να δημιουργήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον και τρομακτικό φίλμ.

Τα γυρίσματα του φίλμ, που θα χρηματοδοτήσουν απο κοινού η Entertainment One (eOne) και η CBS Films, θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι στον Καναδά...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.