Ο Alfonso Cuaron Θα Σκηνοθετήσει Το Spinoff Του «Harry Potter”?

0

Σύμφωνα με την Nikki Finke, ο Alfonso Cuaron βρίσκεται σε πολύ κοντά στην ανάληψη της σκηνοθεσίας του «Fantastic Beasts and Where to Find Them”, την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου της J.K. Rowling, που ουσιαστικά αποτελεί το spinoff του Harry Potter, καθώς εξελίσσεται στο ίδιο σύμπαν χωρίς όμως να συνδέεται με κάποιον απο τους κεντρικούς χαρακτήρες του franchise.

Ο Cuaron βέβαια δεν είναι νέος στο σύμπαν του Harry Potter, καθώς το 2004 σκηνοθέτησε το «Harry Potter and the Prisoner of Azkaban”, μια απο τις καλύτερες ταινίες του franchise.

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει η ίδια η Rowling η οποία δήλωσε:

«Αν και η ιστορία λαμβάνει χώρα στον κόσμο των μάγων και των μαγισσών, ένα κόσμο που με έκανε ευτυχισμένη για 17 χρόνια, το «Fantastic Beasts and Where to Find Them” δεν είναι ούτε prequel ούτε sequel της σειράς Harry Potter, αλλά μια προέκταση του κόσμου των μάγων. Οι νόμοι και τα έθιμα της μυστικής μαγικής κοινωνίας θα είναι πολύ οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία ή έχουν δεί τις ταινίες Harry Potter. Η ιστορία του Newt ξεκινά στη Νέα Υόρκη, 70 χρόνια πρίν απο τις ταινίες της σειράς.”

Αν και δεν είμαστε τρελοί θαυμαστές της σειράς Harry Potter, η παρουσία του Cuaron σε ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο τέρατα και μάγους, υπόσχεται κάτι το ενδιαφέρον.

Το «Fantastic Beasts and Where to Find Them”, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στίς 18 Νοεμβρίου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.