Η New Line Ετοιμάζει Το Remake "The Man from Nowhere"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η New Line απέκτησε τα δικαιώματα του remake του "The Man From Nowhere", του Κορεάτικου φίλμ του Jeong-beom Lee που κυκλοφόρησε το 2010.

"O Tae-shik, ένας πρώην ειδικός πράκτορας, έχει σαν μοναδική επαφή με το έξω κόσμο την So-mi, ένα μικρό κορίτσι που ζεί στην διπλανή πόρτα. Η μητέρα της Hyo-jeong, κλέβει ναρκωτικά απο μια μεγάλη οργάνωση διακίνησης και εμπιστεύεται το προϊον της στον Tae-shik, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Σύντομα όμως οι διακινητές ανακαλύπτουν τις κινήσεις της Hyo-jeong και απαγάγουν την ίδια και την μικρή της κόρη So-mi. Ο Tae-shik επιστρέφει πλέον στο κόσμο, με μια ξέφρενη αναζήτηση για τα ίχνη της So-mi. Με στόχο την διάσωση της So-mi, ο Tae-shik κάνει μια συμφωνία με την μαφία. Και ενώ η So-mi εξακολουθεί να παραμένει άφαντη, η αστυνομία αρχίζει να αναζητά τον Tae-shik. Με την αστυνομία και την μαφία στα ίχνη του, ο Tae-shik συνεχίζει την αναζήτηση για την So-mi, ενώ την ίδια ώρα το κρυμμένο παραλθόν αρχίζει να αποκαλύπτεται."

Η original ταινία του Jeong-beom Lee, κυκλοφόρησε το 2010 και έμεινε στην κορυφή του box-office για πέντε εβδομάδες, συγκεντρώνοντας περισσότερα απο $40 εκατομμύρια δολάρια.

Η New Line Ετοιμάζει Remake "The Man from Nowhere"

Με υπόθεση που θυμίζει κάτι απο την ταινία "Leon" του Luc Besson, η original εκδοχή του "The Man from Nowhere" είναι ένα πολύ αξιόλογο θρίλερ-δράσης, που πολύ δύσκολα το αγγλόφωνο remake θα καταφέρει να συναγωνιστεί.

Δείτε το trailer της original ταινίας:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.