Το Netflix Απέκτησε Το «War Party»

0

Υστερα απο ένα «πόλεμο προσφορών», το Netflix απέκτησε το «War Party», ένα νέο περιπετειώδες φίλμ παραγωγής του Ridley Scott, που είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία γύρω απο την περιβόητη στρατιωτική μονάδα των Navy Seals.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, το σενάριο του φίλμ θα γράψουν ο Harrison Query («Honor for Sale») και ο σκηνοθέτης Andrew Dominik («The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford», «Killing Them Softly»), ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Οσον αφορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη καταλήξει στον Tom Hardy («Mad Max: Fury Road», «The Revenant»), ο οποίος θα συνεργαστεί ξανά με τον Ridley Scott, ύστερα απο την τηλεοπτική σειρά «Taboo».

Αν και τον τελευταίο καιρό το Netflix έχει μπεί δυναμικά και στην παραγωγή κινηματογραφικών φίλμ, μέχρι σήμερα αυτές οι παραγωγές δεν έχουν ξεχωρίσει (με εξαίρεση το «Beasts of No Nation»), κάτι που η συνδρομητική υπηρεσία σκοπεύει να βελτιώσει με την παρουσία πολύ αξιόλογων συντελεστών στα επόμενα βήματα της.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.