Το Netflix Απέκτησε Το "Extinction"

0

Οταν πρίν απο μια εβδομάδα, έγινε γνωστή η αιφνιδιαστική απόκτηση του "The Cloverfield Paradox" της Paramount απο το Netflix, πολλοί ισχυρίστηκαν ότι αυτό ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός. Λίγες ημέρες αργότερα όμως, ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς το Netflix απέκτησε και το "Extinction" της Universal Pictures.

"Ενας πατέρας ταλαιπωρείται απο ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο, στο οποίο βλέπει να χάνει την οικογένεια του. Σύντομα, ο εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα, καθώς η Γή δέχεται την εισβολή μιας καταστροφικής δύναμης. Πολεμώντας για την ζωή τους, θα ανακαλύψει μια άγνωστη δύναμη που θα τον βοήθησει να τους κρατήσει σώους."

Το sci-fi θρίλερ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιανουαρίου, όμως πρίν απο δυο μήνες η Universal Pictures το απέσυρε απο το πρόγραμμα της και πλέον το φίλμ ανήκει στο Netflix, που θα το διαθέσει μέσα απο την πλατφόρμα του μέσα στους επόμενους μήνες.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ben Young ("Hounds of Love"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Eric Heisserer ("Arrival", "Lights Out"), ο οποίος αναθεώρησε το αρχικό σενάριο που έγραψαν οι Spenser Cohen και Bradley Caleb Kane ("Black Sails").

Πρωταγωνιστούν οι Michael Peña ("Ant-Man"), Lizzy Caplan ("Masters of Sex"), Mike Colter ("Luke Cage"), Tom Riley ("Da Vinci's Demons"), Israel Broussard, Emma Booth, Lex Shrapnel, Erica Tremblay, Lilly Aspell, Amelia Crouch.

Έτσι, ύστερα απο το "Spectral", το "Annihilation" και το "The Cloverfield Paradox", η υπηρεσία streaming αποκτά ένα ακόμη κινηματογραφικό sci-fi θρίλερ...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.