Νέες Εξελίξεις Στο Σύμπαν Του "Alien"

0

Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε γράψει σχετικά με τo ενδεχόμενο οι συνέχειες του "Prometheus" και του "Alien" να κυκλοφορήσουν την ίδια χρονιά, το 2017. Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε τον Ridley Scott να σκηνοθετεί την συνέχεια του "Prometheus" που θα είχε τον τίτλο "Alien: Paradise Lost" και τον Neill Blomkamp να σκηνοθετεί την ατιτλοφόρητη συνέχεια απο το franchise του "Alien".

Τις τελευταίες εβδομάδες όμως αυτός ο σχεδιασμός ανατράπηκε, καθώς ο Ridley Scott φανερά ενοχλημένος απο τις συνεχείς διαρροές του Neill Blomkamp στο Twitter, αποφάσισε να του πάρει το project απο τα χέρια και να το σκηνοθετήσει ο ίδιος, πιθανότατα μετά την ολοκλήρωση του 'Prometheus 2' που πλέον φέρει τον τίτλο "Alien: Covenant".

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο IGN, ο σκηνοθέτης δήλωσε:

"Προσπαθώ αυτό να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Αφησα το άλλο (Alien) να μου ξεφύγει - και δεν έπρεπε. Προσπαθώ να αναστήσω ξανά το τέρας και να το αφήσω για λίγο στην άκρη, επειδή επιστρέφω στο πίσω μέρος του 'Alien 1'. Σταδιακά πλησιάζω το σύμπαν του 'Alien 1'."

Εκτός όμως απο την αλλαγή σκυτάλης στο νέο 'Alien' και την αλλαγή του τίτλου στη συνέχεια του 'Prometheus', η 20th Century Fox εξέδωσε και μια ανακοίνωση σχετικά με την πλοκή του "Alien: Covenant":

"Ο Ridley Scott επιστρέφει στο σύμπαν του Alien, με το "Alien: Covenant", το δεύτερο κεφάλαιο της prequel τριλογίας που ξεκίνησε με το "Prometheus" και που συνδέεται άμεσα με την εξαιρετική ταινία του 1979. Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη στην άλλη πλευρά του γαλαξία, το πλήρωμα του σκάφους Covenant ανακαλύπτει κάτι που φαντάζει σαν ένας αχαρτογράφητος παράδεισος, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας σκοτεινός και επικίνδυνος κόσμος, που ο μοναδικός του κάτοικος είναι ο συνθετικός David (Michael Fassbender), ο επιζών την καταδικασμένης αποστολής Prometheus."

Alien-Covenant-concept

Σύμφωνα με την επίσημη πλοκή και τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα αποστολή θα αποτελείται απο νέους χαρακτήρες, κάτι που σημαίνει ότι ο Michael Fassbender θα είναι το μοναδικό μέλος της πρώτης ταινίας που θα επιστρέψει, καθώς η Noomi Rapace δεν αναφέρεται πουθενά.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι το "Alien: Covenant" δεν θα διαθέτει κάποιο δυναμικό γυναικείο χαρακτήρα, καθώς τις τελυταίες ημέρες ακούγεται έντονα το όνομα της Rebecca Ferguson ("Mission: Impossible — Rogue Nation").

Υστερα απο αυτές τις εξελίξεις το "Alien: Covenant" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου του 2017, ενώ η νέα ταινία του "Alien" μπαίνει προς το παρόν στο "ψυγείο"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.