Η Millennium Ετοιμάζει Το Remake Του «Red Sonja»

0

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η Millennium Media ετοιμάζει το «Red Sonja», μια νέα κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου comic που δημιούργησε ο Roy Thomas, βασισμένος στην αρχική ιστορία του Robert E. Howard («Conan», «Solomon Kane»).

Η ιστορία της sexy ηρωίδας της Marvel, μεταφέρθηκε για πρώτη στον κινηματογράφο το 1985, απο τον σκηνοθέτη Richard Fleischer («Conan the Destroyer», «20,000 Leagues Under the Sea»), με πρωταγωνιστές τους Brigitte Nielsen και Arnold Schwarzenegger.

«Η Sonja ζεί με την οικογένεια της σε ένα ταπεινό σπίτι στις Δυτικές στέπες της Hyrkania. Στην ηλικία των 17 ετών, μια ομάδα μισθοφόρων δολοφονεί την οικογένεια της και καίει το σπίτι της. Η Sonja προσπαθεί να αμυνθεί, όμως δεν μπορεί να σηκώσει το βαρύ σπαθί του αδελφού της και πέφτει θύμα βιασμού απο τον ηγέτη της ομάδας. Απαντώντας στην έκκληση της για βοήθεια, η κόκκινη θεά Scáthach εμφανίζεται μπροστά της και τις χαρίζει απίστευτες δυνάμεις, υπό έναν όρο: να μην ξαπλώσει ποτέ με άνδρα, εκτός και αν την κερδίσει σε μια δίκαιη μάχη.»

Σύμφωνα με τον Avi Lerner, τον παραγωγό της Millennium Media:

«Περιμέναμε εδω και πολύ καιρό την καταλλήλη στιγμή για αυτό το remake και με τν πρόσφατη επιτυχία του ‘Wonder Woman’, το κοινό μίλησε. Ο κόσμος θέλει περισσότερες γυναίκες ηρωίδες.»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το remake του «Red Sonja» θα τρέξει με γοργούς ρυθμούς, ενώ ήδη η Millennium Media βρίσκεται σε συζητήσεις με σκηνοθέτες και σεναριογράφους…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.