Η Michelle MacLaren Θα Σκηνοθετήσει Το "Cowboy Ninja Viking"

0

Πρίν απο περίπου τρία χρόνια είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση της Universal Pictures να μεταφέρει στο σινεμά το "Cowboy Ninja Viking", την εικονογραφημένη νουβέλα που δημιούργησαν οι A.J. Lieberman και Riley Rossmo. Έκτοτε, οι εξελίξεις στο project πάγωσαν, με τους σκηνοθέτες να πηγαίνουν και να έρχονται, όλα αυτά μέχρι σήμερα καθώς πρίν απο λίγο η Universal πως το φίλμ θα σκηνοθετήσει η Michelle MacLaren.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Duncan, ένα δολοφόνο με Διασχιστική Διαταραχή της Ταυτότητας (D.I.D), που συνδυάζει τις ικανότητες του cowboy, του ninja και του viking. Οι ικανότητες του Duncan είναι το αποτέλεσμα ενός κυβερνητικού προγράμματος που μεταμορφώνει τους αθενείς με D.I.D σε σούπερ-στρατιώτες γνωστούς και ως Triplets (με τρείς προσωπικότητες). Οταν ο Duncan αποδρά, αποφασίζει να αναζητήσει τον δισεκατομμυριούχο που χρηματοδότησε το πρόγραμμα."

Η Michelle MacLaren ξεκίνησε την καριέρα της μέσα απο την τηλεόραση, σκηνοθετώντας επεισόδια σε μερικές απο τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως το "Breaking Bad", το "Game of Thrones", το "Westworld" και πιο πρόσφατα το "The Deuce". To 2016 η MacLaren ανέλαβε την σκηνοθεσία του "Wonder Woman", όμως λίγους μήνες αργότερα αποχώρησε απο το project λόγο δημιουργικών διαφορών.

Οσον αφορά το cast, στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Duncan, θα βρεθεί ο Chris Pratt ("Guardians Of The Galaxy", "Jurassic World"), ενώ τα υπόλοιπα μέλη του cast δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Το "Cowboy Ninja Viking" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Ιουνίου του 2019.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.