Η Warner Bros. Ξανασχεδιάζει Το Remake Του "Logan’s Run"

0

Υστερα απο αρκετά χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών απο τους σκηνοθέτες Bryan Singer, Nicolas Winding Refn και Carl Rinsch, η Warner Bros. φαίνεται να είναι αποφασισμένη να επανεκκινήσει την προσπάθεια για το remake του "Logan’s Run", της sci-fi ταινίας του Michael Anderson που κυκλοφορησε το 1976, βασισμένη στη νουβέλα του George Clayton Johnson και William F. Nolan.

"Σε μια τρομακτική κοινωνία του μέλλοντος, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ζήσει πέρα απο το 30κοστό έτος της ηλικίας του. Αυτοί που αψηφούν το νόμο χαρακτηρίζονται ως φυγάδες και καταδικάζονται σε θάνατο."

Το σενάριο του remake, που κατά το παρελθόν απασχόλησε πολλούς αξιόλογους σεναριογράφους όπως ο Alex Garland ("28 Days Later", "Dredd") και ο Andrew Baldwin, θα αναλάβει ο Simon Kinberg, ο σεναριογράφος-παραγωγός της Marvel, ο οποίος έχει γράψει τα σενάρια πολλών ακριβών παραγωγών όπως το "X-Men: The Last Stand", το "Sherlock Holmes", το "X-Men: Days of Future Past" και πιο πρόσφατα το "Fantastic Four".

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σενάριο του Simon Kinberg δεν θα είναι και το τελικό, αλλά θα αποτελέσει τη βάση της ιστορίας, την οποία αργότερα θα αναλάβει ένας άλλος σεναριογράφος.

Οσον αφορά τον σκηνοθέτη, η Warner Bros. φαίνεται να βρίσκεται σε αναζήτηση καθώς η καρέκλα που έχει αλλάξει πολλά χέρια στο παρελθόν, θεωρείται πλέον ηλεκτρική και απαιτεί πολύ προσεκτικό χειρισμό.

Με την συμμετοχή του έμπειρου Simon Kinberg, και την πιθανή προσθήκη ενός αξιόλογου σκηνοθέτη, το remake του "Logan’s Run" μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ενδιαφέρον...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.