Η Warner Bros. & Η Hasbro Ετοιμάζουν Το "Dungeons & Dragons"

0

Εχοντας μείνει χωρίς κάποιο μεγάλο franchise μετά την ολοκλήρωση και του "Hobbit", η Warner Bros. βρίσκεται σε αναζήτηση μιας νέας σειράς ταινιών που θα γεμίσει τα ταμεία του στούντιο. Και απ΄ότι φαίνεται το βρήκε, καθώς ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την εταιρεία παιχνιδιών Hasbro, ετοιμάζουν μια νέα μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του "Dungeons & Dragons". Το επιτραπέζιο παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1974 και μέχρι σήμερα έχει αποφέρει περισσότερα απο 1 δις δολάρια, με πωλήσεις παιχνιδιών, βιβλίων και videogames. Τα τελευταία 15 χρόνια, το "Dungeons & Dragons" έχει μεταφερθεί τρείς φορές στη μεγάλη οθόνη, χωρίς καμία απο αυτές να έχει καταφέρει να ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Το σενάριο της νέας μεταφοράς έχει ήδη γράψει ο David Leslie Johnson ("Orphan", "Red Riding Hood", "Wrath of the Titans"), ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι Brian Goldner, Stephen Davis, Courtney Solomon, Allan Zeman και Roy Lee.

Σύμφωνα με την Courtney Solomon της Hasbro:

"Eίμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αυτό το πολύ αγαπημένο κεφάλαιο επανέρχεται στην μεγάλη οθόνη μετά απο 20 χρόνια και μάλιστα απο την Warner Bros., ένα στούντιο που είναι υπεύθυνο για τα μεγαλύτερα franchise φαντασίας των τελευταίων δυο δεκαετιών."

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το νέο reboot φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο κινηματογραφικό franchise, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδευθεί απο τηλεοπτικές παραγωγές...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.