Η Universal Ετοιμάζει Το "First Man"

0

Σύμφωνα με το Variety, η Universal ετοιμάζει το "First Man", ένα βιογραφικό δράμα που εστιάζει στην ζωή του Αμερικανού αστροναύτη Neil Armstrong, ένα φίλμ που βασισμένο στο βιβλίο "First Man: The Life Of Neil A. Armstrong", που εγράψε ο James R. Hansen.

"Οταν το Apollo 11 ακούμπησε την επιφάνεια της σελήνης το 1969, ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι έγινε θρύλος. Ο Hansen εξερευνά την ζωή του Neil Armstrong. Βασισμένο σε περισσότερες απο 50 ωρες συνεντεύξεων με τον ιδιαίτερα "κλειστό" Armstrong, ο οποίος έδωσε αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτικά έγγραφα και οικογενειακές πηγές, αυτό το καταπληκτικό πανόραμα του δεύτερου μισού του Αμερικανικού εικοστού αιώνα, αποτελεί μια ασύγκριτη βιογραφία ενός Αμερικανικού συμβόλου.

Με την επιστροφή του στη Γή, ο Armstrong τιμήθηκε και αποθεώθηκε για το μοναδικό του κατόρθωμα. Ομως, όπως αποκαλύπτει σε αυτή την μοναδική βιογραφία ο James R. Hansen, υπήρξε και παρεξηγημένος."

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, το σενάριο της μεταφοράς έχει ήδη γράψει ο Josh Singer ("Spotlight"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Damien Chazelle ("Whiplash", "La La Land").

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του Ryan Gosling ("Drive", "La La Land"), ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα.

Με οσκαρικούς συντελεστές και με υπόβαθρο μια ενδιαφέρουσα και αληθινή ιστορία, το "First Man" φαντάζει σαν ενα πολύ αξιόλογο βιογραφικό δράμα-οσκαρικό δόλωμα. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει στις αρχές του 2017 με στόχο την κυκλοφορία της στις αίθουσες στα τέλη του ίδιου χρόνου...

Η Universal  Ετοιμάζει Το "First Man"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.