Η Sony Ετοιμάζει Το "Kraven the Hunter"

0

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη του δικού της comic σύμπαντος, η Sony ξεκίνησε την προετοιμασία για την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του "Kraven the Hunter", μια νέα ταινία comic που είναι βασισμένη στον χαρακτήρα του Kraven, που δημιούργησαν οι Stan Lee & Steve Ditko για την Marvel.

"Ο Kraven, ο μεγαλύτερος και πιο υπολογίσιμος εχθρός του Spider-Man, είναι ένας μανιακός κυνηγός μεγάλων θηραμάτων, που επιθυμεί να νικήσει τον Spider-Man για να αποδείξει πως είναι ο μεγαλύτερος κυνηγός του κόσμου. Σε αντίθεση με άλλους κυνηγούς, ο Kraven δεν χρησιμοποεί όπλα ή βέλη και προτιμά να εξουδετερώνει μεγάλα και επικίνδυνα ζώα με τα χέρια του. Επίσης λειτουργεί με έναν κώδικα τιμής, καθώς επιδιώκει το κυνήγι να είναι δίκαιο. Ο Kraven καταναλώνει ένα μυστικό ορό, που του ενισχύει τη δύναμη και που καθυστερεί το γήρας. Ο Kraven εκπαιδεύτηκε απο ένα μυστηριώδη άνδρα με το όνομα Gregor, ένα μισθοφόρο που πολέμησε τον Ka-Zar."

Το σενάριο του φίλμ έχει αναλάβει ο Richard Wenk ("The Equalizer", "The Magnificent Seven"), ενώ πρός το παρόν δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα του σκηνοθέτη και του πρωταγωνιστή.

Αυτό που παραμένει άγνωστο, είναι το ποιόν θα κυνηγήσει ο Kraven στο φίλμ, καθώς ο χαρακτήρας του Spider-Man δεν αναμένεται να εμφανιστεί, κάτι που αναπόφευκτα οδηγεί στο συμπέρασμα πως το "θήραμα" του Kraven θα είναι ο Venom.

Η Sony Ετοιμάζει Το "Kraven the Hunter"

Το "Kraven the Hunter" έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις νέες ταινίες comic της Sony που περιλαμβάνει το "Silver Sable and Black Cat", το "Morbius", το "Silk" και το "Venom", που θα κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.