Η Paramount Ετοιμάζει Το "A Quiet Place 2"

0

Αν και η είδηση ενός sequel δεν δημιουργεί ευχάριστους συνειρμούς, η περίπτωση του "A Quiet Place" αποτελεί την εξαίρεση, καθώς η ταινία του John Krasinski ("Brief Interviews with Hideous Men", "The Hollars") αποτέλεσε μια απο τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Ενα πολύ διαφορετικό και πρωτότυπο sci-fi-θρίλερ γεμάτο αγωνία, εξαιρετικές ερμηνείες και πολύ συναίσθημα, που αν και στοίχησε μόλις $17 εκατομμύρια δολάρια, κατάφερε να συγκεντρώσει $330 εκατομμύρια, κάτι που ώθησε το στούντιο της Paramount να παραγγείλει και την συνέχεια.

Μια πολύ ευχάριστηση είδηση καθώς το σύμπαν της πρώτης εξαιρετικής ταινίας προσφέρεται για περισσότερη εξερεύνηση, αρκεί το στούντιο να μην βιαστεί να εξαργυρώσει την επιτυχία του πρώτου φίλμ με μια πρόχειρη συνέχεια που θα "κάψει" την ιστορία. Κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο παραγωγός του φίλμ Andrew Form, ο οποίος σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Collider, ερωτήθηκε τόσο για την συμμετοχή του Krasinski, όσο και για το χρονοδιάγραμμα του sequel:

"Η συμμετοχή του Krasinski είναι δεδομένη. Είμαστε τυχεροί σε αυτό το κομμάτι. Εχω συμμετάσχει σε ταινίες όπου το στούντιο μας είπε 'Αυτή είναι η ημερομηνία σου. Ξεκίνα!, όμως στην περίπτωση του 'A Quiet Place 2' δεν θα βιαστούμε, κάτι που είναι εξαιρετικό. Έτσι, δεν θα βιαστούμε καθόλου, θα σκεφτούμε για την κατεύθυνση που θέλουμε να ακολουθήσουμε και δεν βιαζόμαστε καθόλου. Αυτή την στιγμή προσπαθούμε να σκεφτούμε την ανάμειξη που θα έχει ο καθένας και την πλοκή της νέας ταινίας. Το πρώτο φίλμ είναι πολύ ιδιαίτερο για εμάς, η εμπειρία και όλα γύρω απο αυτό. Δεν θα βιαστούμε, θα πάρουμε το χρόνο μας μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη ιστορία, όπως ακριβώς έγινε και με το πρώτο φίλμ."

Η Paramount Ετοιμάζει Το "A Quiet Place 2"

Αν και έχουμε μάθει να κρατάμε μικρό καλάθι όσον αφορά τις δεσμεύσεις των στούντιο, αυτή την φορά η Paramount φαίνεται να κινείται προσεκτικά, καθώς με τις σωστές κινήσεις το "A Quiet Place"" θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα πολύ αξιόλογο και ποιοτικό franchise, αν και εφόσον επιστρέψουν όλοι οι συντελεστές του πρώτου εντυπωσιακού φίλμ...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.