Η New Line Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του «The Long Walk»

0

Υστερα απο την απρόσμενη εισπρακτική επιτυχία του «IT», που συγκέντρωσε περισσότερα απο $700 εκατομμύρια δολάρια, η New Line φέρεται έτοιμη να επενδύσει ξανά σε έργο του μαίτρ του τρόμου Stephen King, καθώς ετοιμάζει το «The Long Walk», την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας που έγραψε ο διάσημος συγγραφέας, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Richard Bachman.

«Στο προσεχές μέλλον, εκεί όπου η Αμερική έχει μετατραπεί σε ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος, 100 έφηβα αγόρια συμμετέχουν εθελοντικά σε έναν ετήσιο διαγωνισμό βαδίσματος, όπου ο νικητής κερδίζει οτιδήποτε θελήσει για την υπόλοιπη ζωή του και οι υπόλοιποι 99 ηττημένοι χάνουν την ζωή τους. Ανάμεσα τους είναι και ο 16χρονος Ray Garraty, ο οποίος γνωρίζει καλά τους όρους συμμετοχής: μην σταματάς και κράτα το βήμα σου σταθερό για πάνω απο τα 4 μίλια ανά ώρα. Αν καθυστερήσεις για μεγάλο διάστημα, θα λάβεις μια προειδοποίηση. Αν λάβεις τρείς προειδοποιήσεις, είσαι έξω, δηλαδή νεκρός.»

Η New Line Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του "The Long Walk"

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο James Vanderbilt («Zodiac», «Truth», «The Amazing Spider-Man 1-2»), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Bradley Fischer και William Sherak.

Έτσι όλα δείχνουν ότι η μανία με τα έργα του Stephen King θα συνεχιστεί και στο προσεχές μέλλον, καθώς ήδη ετοιμάζεται το «IT: Chapter 2», ενώ σε φάση σχεδιασμού βρίσκονται το «Pet Sematary», το «Tommyknockers» και η τηλεοπτική σειρά «Sleeping Beauties»

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.