Η MGM Ετοιμάζει Το Remake Του «WarGames»

0

Μια ακόμη αξιόλογη ταινία του παρελθόντος φαίνεται να παίρνει τον δρόμο του remake. Πρόκειται για την ταινία «WarGames» που κυκλοφόρησε το 1983, με πρωταγωνιστή τον Matthew Broderick («Ferris Bueller’s Day Off») και σκηνοθέτη τον John Badham («Saturday Night Fever», «Blue Thunder»).

«Ενας νεαρός λάτρης των βιντεοπαιχνιδιών, ανακαλύπτει μια «πίσω πόρτα» σε ένα κεντρικό υπολογιστή του στρατού και ενώ νομίζει ότι παίζει ένα παιχνίδι προσομοίωσης, στην πραγματικότητα είναι έτοιμος να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.»

Με πολύ πρωτότυπο και προφητικό σενάριο, η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ κέρδισε και τρείς υποψηφιότητες για Oscar (Σεναρίου, Κινηματογράφησης, Ηχου).

Σύμφωνα με το The Wrap τη σκηνοθεσία του remake θα αναλάβει ο Dean Israelite («Project Almanac»), ενώ το σενάριο που αρχικά είχαν γράψει οι Noah Oppenheim and Zak Penn, θα αναθεωρηθεί απο τον Arash Amel («Grace of Monaco») και θα προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα:

«Ενας έφηβος hacker εξαπολύει κατά λάθος ένα ιό, που μπορεί να καταστρέψει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του πλανήτη.»

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του remake φαίνεται να είναι η ίδια η ιστορία, καθώς όσο πρωτότυπη ήταν η πρώτη ταινία τόσο καινότυπη φαντάζει η καινούργια…

Δείτε το trailer απο την ταινία του 1983:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.