Η Lakeshore Ετοιμάζει Το Νέο "Underworld"

0

Υστερα απο τέσσερις ταινίες που σταδιακά εξασθένισαν το franchise, η Lakeshore Entertainment αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για το reboot του "Underworld". Οι δυο πρώτες ταινίες απο το franchise φαντασίας κυκλοφόρησαν το 2003 και το 2006 αντίστοιχα, με σκηνοθέτη τον Len Wiseman και πρωταγωνίστρια την εκθαμβωτική Kate Beckinsale στο ρόλο της Selene, την γυναίκα Βρυκόλακα-πολεμίστρια.

Το 2009 κυκλοφόρησε το "Underworld: Rise of the Lycans", το prequel των δυο πρώτων ταινίων με πρωταγωνίστρια την Rhona Mitra και σκηνοθέτη τον ελληνικής καταγωγής Patrick Tatopoulos, ενώ το 2012 κυκλοφόρησε το "Underworld: Awakening", η τέταρτη και χειρότερη ταινία της σειράς.

"Στο Underworld, οι Βρυκόλακες είναι μια μυστική φατρία εκλεπτυσμένων αριστοκρατών, ενώ οι πιο θανάσιμοι εχθροί τους είναι οι Λυκάνθρωποι (Lycans), μια δαιμόνια συμμορία κακοποιών που περιφέρονται κάτω απο την πόλη. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς ξεκίνησε την βεντέτα τους, όμως η ισορροπία των δυνάμεων μεταξύ τους γίνεται ακόμη πιο αιματοβαμμένη, όταν μια όμορφη νεαρή Βρυκόλοκας-πολεμίστρια και ένας πρόσφατα μεταμορφωμένος Lycan με σκοτεινό παρελθόν ερωτεύονται.
Μια σύγχρονη και γεμάτη δράση ιστορία αδίστακτης ίντριγκας και απαγορευμένου πάθους, με φόντο τη διαχρονική Gothic μητρόπολη."

Underworld, Reboot

Σύμφωνα με το THR, το σενάριο της πρώτης ταινίας απο το reboot θα γράψει ο Cory Goodman ("Priest"), ενώ η ιστορία αναμένεται να εστιάσει στην Eve, την κόρη της Selene και του Michael, που είναι ένα υβρίδιο βρυκόλακα-λυκανθρώπου.

Με εντυπωσιακή αισθητική και υψηλό επίπεδο παραγωγής, το Underworld αποτελεί ένα franchise με ξεχωριστό στύλ και ύφος και άν στελεχωθεί σωστά θα μπορούσε να συνεχίσει, καθώς διαθέτει αρκετά μεγάλο πυρήνα θαυμαστών.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.