Η Amblin Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του «The Talisman”

0

Αν και η κινηματογραφική μεταφορά του «The Dark Tower” συνοδεύτηκε απο χαμηλές εισπράξεις και κακές κριτικές, αυτό δεν φαίνεται να πτόησε καθόλου την Amblin Entertainment, καθώς η εταιρεία παραγωγής του Steven Spielberg είναι έτοιμη να ξεκινήσει την μεταφορά ενός άλλου διάσημου έργου που έγραψε ο Stephen King σε συνεργασία με τον Peter Straub, το «The Talisman”.

«Ο 12χρονος Jack Sawyer, είναι έτοιμος να ξεκινήσει το πιο φανταστικό ταξίδι, μια ένδοξη, τρομακτική αναζήτηση για τον μυστηριώδη Talisman, το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σώσει την ετοιμοθάνατη μητέρα του Jack. Όμως για να τα καταφέρει, ο Jack θα πρέπει να διασχίσει όχι μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και τον φανταστικό και απειλητικό παράλληλο κόσμο των Περιοχών (Territories).

Στίς περιοχές, ο Jack ανακαλύπτει ένα άλλο βασίλειο, εκεί όπου ο αέρας είναι τόσο γλυκός και καθαρός που ο άνθρωπος μπορεί να μυρίσει ένα ραπανάκι που βγαίνει απο το χώμα ένα μίλι μακριά και που η ζωή μπορεί να σβήσει στιγμιαία στην αδιάκοπη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Εκεί ο Jack ανακαλύπτει τους Twinners, αντανακλάσεις των ανθρώπων που γνωρίζει στη Γή και ειδικά την Queen Laura, την αντανάκλαση της μητέρας του Jack. Καθώς ο Jack κινείται ανάμεσα στους κόσμους, πλησιάζοντας τον λυτρωτικό Talisman, μια σειρά συγκλονιστικών αναμετρήσεων τον προκαλεί σε κάθε του βήμα.”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, η Amblin Entertainment ανέθεσε στον Josh Boone την συγγραφή του σεναρίου της μεταφοράς, ενώ πιθανότατα θα αναλάβει και την σκηνοθεσία. Ο Boone έκανε το σκηνοθετικό του ντεπούτο το 2012 με το «Stuck in Love”, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το «The Fault in Our Stars”, μια ανέλπιστη επιτυχία που ανέβασε πολύ τις μετοχές του στο Hollywood. Το 2014 ο Boone ανέλαβε την σκηνοθεσία του «The Stand”, την κινηματογραφική μεταφορά της πιο εμπορικής νουβέλας του Stephen King, όμως για άγνωστους λόγους το project δεν προχώρησε.

Πρίν απο λίγους μήνες ο Josh Boone ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «New Mutants”, ενώ αυτή την στιγμή ο ασχολείται και πάλι με έργο του Stephen King, καθώς ετοιμάζει τη μεταφορά του «Revival”, ενώ ενδιαφέρεται και για το «Lisey’s Story”, για το οποίο δεν έχουμε ακόμη έγκυρη πληροφόρηση.

Οπως και να έχει, ζούμε μια νέα εποχή μανίας των κινηματογραφικών στούντιο με τα έργα του Stephen King, μια μανία που έχει επιτυχίες («It”) αλλά και αποτυχίες («The Dark Tower”), με την πλάστιγγα να γέρνει πρός τις αποτυχημένες μεταφορές, καθώς κάποια έργα του King απλά δεν μπορούν να μεταφερθούν στον κινηματογράφο…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.