Το «Dead Island” Στο Σινεμά

0

Σύμφωνα με το deadline, ενα ακόμη videogame φαίνεται να πέρνει το δρόμο της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για το «Dead Island”, το action role-playing βιντεοπαιχνίδι των εταιρειών Techland και Deep Silver. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2011 και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερες απο 8 εκατομμύρια κόπιες.

«Η ιστορία εξελίσσεται στο φανταστικό νησί του Banoi, ένα τροπικό θέρετρο έξω απο την ακτές της Papua New Guinea. Ολα θα αλλάξουν σε αυτό το μαγευτικό μέρος όταν μια άκρως μεταδοτική ασθένεια θα μετατρέψει όλους τους παραθεριστές σε zombies. Μια ομάδα τεσσάρων ανθρώπων που παλεύουν για την επιβίωση, θα προσπαθήσει να βρεί ένα τρόπο για να καλέσει για βοήθεια.”

Την μεταφορά θα αναλάβει η ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής Occupant Entertainment («All the Boys Love Mandy Lane”) σε συνεργασία με την Deep Silver.

Σύμφωνα με τους Joe Neurauter και Felipe Marino, παραγωγούς της Occupant:

«Η Deep Silver έχει δημιουργήσει ένα πολύ επιτυχημένο game franchise, βασισμένο μέσα απο μια σειρά πολύ κινηματογραφικών trailers που παρέχουν μια έξοχη βάση για την δημιουργία ενός κινηματογραφικού franchise με μια διαφορετική και εμπορική προσέγγιση στην αποκάλυψη των zombie. Θέλουμε να βρούμε τον κατάλληλο σκηνοθέτη και να δημιουργήσουμε κάτι το ξεχωριστό και αυθεντικό, που θα αρέσει και θα διευρύνει τον πυρήνα των θαυμαστών του παιχνιδιού.”

Η παραγωγή του φίλμ θα ξεκινήσει στις αρχές του 2015, λίγο πρίν την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους του videogame που θα γίνει την Ανοιξη του 2015.

Δείτε το εξαιρετικό trailer του παιχνιδιού, που κέρδισε το χρυσό βραβείο στο Cannes Lions International Festival of Creativity, το 2011.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.