Το Comic «Shadowman» Στο Σινεμά

0

Υστερα απο το «Harbinger» και το «Bloodshot» που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της παραγωγής, η Valiant Entertainment, συνεχίζει την προετοιμασία για την μεταφορά των τίτλων της Valiant Comics στον κινηματογράφο. ΄Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, το επόμενο comic της Valiant που θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο θα είναι το «Shadowman».

Ο χαρακτήρας του Shadowman εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πρώτο comic της ομώνυμης σειράς το 1992, με δημιουργούς τους Jim ShooterSteve Englehart και τον καλλιτέχνη Mike Manley.

Το Comic "Shadowman" Στο Σινεμά

«Ο Jack Boniface είναι ένας Αφροαμερικανός μουσικός της Νέας Ορλεάνης που προσβάλλεται απο ένα πνεύμα που του μεταδίδει υπερφυσικές δυνάμεις. Σύντομα ο ήρωας μετατρέπεται στον Shadowman, ένα μυστικιστικό υπερασπιστή της Γής απο τις εισβολές των δαιμόνων και την απειλή του Master Darque και των υπολοίπων κατοίκων του Κάτω Κόσμου, γνωστού και σαν Deadside.»

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Adam Simon, («Salem»), βασισμένος στο προσχέδιο του J. Michael Straczynski («The Twilight Zone»), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Reginald Hudlin («House Party», «Marshall»).

Αν και οι comic ταινίες της Marvel και της DC έχουν κυριαρχήσει στο σινεμά, τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίζει να δείχνουν σημάδια κορεσμού και κόπωσης με τις επαναλαμβανόμενες ιστορίες. Ενα αρνητικό κλίμα που μπορεί να αναστραφεί με την είσοδο στο χώρο της Valiant Comics και της Image Comics, δυο labels με πιο σκοτεινούς και ανεξάρτητους χαρακτήρες που μπορεί να δώσουν μια νέα πνοή στο είδος….

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.