Η CBS Films Απέκτησε Το «The Woman In Cabin 10»

0

Υστερα απο μια έντονη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική δημοπράτηση, η CBS Films απέκτησε το «The Woman In Cabin 10», το bestseller βιβλίο της Ruth Ware.

«Η ιστορία ακολουθεί μια δημοσιογράφο, που αναλαμβάνει μια πολύ ελκυστική αποστολή για το ταξιδιωτικό περιοδικό που εργάζεται. Μια αποστολή που θα την στείλει για μια εβδομάδα σε ένα υπερπολυτελές κρουαζερόπλοιο, με μοναδικούς επιβάτες μερικούς απο τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Μια ονειρική αποστολή που θα εξελιχθεί σε εφιάλτη όταν θα δεί ένα επιβάτη να ρίχνεται στη θάλασσα ύστερα απο ένα βίαιο επεισόδιο.Την επόμενη ημέρα όμως, κανείς απο τους επιβάτες δεν αγνοείται και το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι του σαν να μην συνέβη τίποτε.»

Σύμφωνα με το Deadline, το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς θα γράψει η Hillary Seitz («Insomnia», «Eagle Eye»), ενώ την παραγωγή θα επιβλέψει ο Mark Ross της CBS Films.

Με πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση που θυμίζει κάτι απο «Twilight Zone», η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Ruth Ware φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα και ελπίζουμε να προσελκύσει ένα ικανό σκηνοθέτη και αξιόλογους πρωταγωνιστές…

Η CBS Films Απέκτησε Το "The Woman In Cabin 10"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.