Η 20th Century Fox Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του «Fear Street»

0

Στο πνεύμα των ημερών που θέλει σχεδόν όλες τις επιτυχημένες νουβέλες να μεταφέρονται στον κινηματογράφο, έρχεται η είδηση της μεταφοράς του «Fear Street» απο την 20th Century Fox. Η νεανική σειρά βιβλίων τρόμου του R.L. Stine («Goosebumps») ξεκίνησε το 1989 ενώ μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα απο 80 εκατομμύρια αντίτυπα.

«Ο τίτλος της σειράς βιβλίων προέρχεται απο το όνομα της οικογένειας Fear. Το όνομα της οικογένειας αρχικά προφέρονταν σαν Fier, όμως όταν πληροφορήθηκαν ότι η οικογένεια ήταν καταραμένη και το όνομα τους με αναγραμματισμό δημιουργούσε τη λέξη fire (φωτιά), o Simon Fier τον 19ο αιώνα το άλλαξε σε Fear. Ομως η κατάρα παρέμεινε και ο Simon και η σύζυγος του Angelica, την κουβάλησαν μαζί τους όταν μετακόμισαν στο Shadyside μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο.

Η κατάρα ξεκίνησε την εποχή των Πουριτανών τον 16ο και 17ο αιώνα, όταν ο Benjamin και ο Matthew Fier έκαψαν στην πυρά ένα αθώο κορίτσι και τη μητέρα της, με την κατηγορία της εξάσκησης μαγείας. Ο πατέρας και συζύγος των αθώων θυμάτων έριξε την κατάρα στους Fiers, με επακόλουθο πολλά δεινά και θανάτους για την οικόγενεια τους.

Μερικούς αιώνες μετά, οι έφηβοι απόγονοι της οικογένειας στο παρόν, κατοικούν στην μυθοπλαστική πόλη Shadyside του Ohio και βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με κακόβουλους και κάποιες φορές μεταφυσικούς αντιπάλους.»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, η 20th Century Fox επιθυμεί να μεταφέρει τις νουβέλες με ένα πρωτοποριακό τρόπο, δημιουργώντας μια τριλογία που θα γυριστεί back to back και που θα κυκλοφορήσει στο σινεμά μέσα σε τρείς μήνες, με απόσταση ένα μήνα ανάμεσα στην κυκλοφορία του κάθε φίλμ.

Την σκηνοθεσία των ταινιών έχει αναλάβει η Leigh Janiak («Honeymoon»), η οποία θα γράψει και το σενάριο στα τρία φίλμ.

Αν και το όλο εγχείρημα φαντάζει ενδιαφέρον, το ρίσκο για την 20th Century Fox είναι πολύ μεγάλο, καθώς μια πιθανή αποτυχία του πρώτου φίλμ θα καταδικάσει και τα δυο επόμενα φίλμ που θα κυκλοφορήσουν ύστερα απο μερικές εβδομάδες…

 
Η 20th Century Fox Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του "Fear Street"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.