Η 20th Century Fox Απέκτησε Το «Nevermoor»

0

Η 20th Century Fox απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του «Nevermoor: The Trials Of Morrigan Crow», της νουβέλας φαντασίας της Jessica Townsend. Αν και η νουβέλα της Jessica Townsend κυκλοφόρησε μόλις πρίν απο δυο εβδομάδες, η 20th Century Fox είχε καταφέρει να δεσμεύσει τα δικαιώματα πολύ πιο πρίν, πιστεύοντας πως η ιστορία μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για την δημιουργία ενός νέου κινηματογραφικού franchise.

«Η Morrigan Crow είναι καταραμένη. Έχοντας γεννηθεί κατά την διάρκεια του Eventide, την πιο άτυχη μέρα για να γεννηθεί ένα παιδί, η Morrigan θεωρείται υπεύθυνη για όλες τις τοπικές κακοτυχίες, απο τις χαλαζοπτώσεις μέχρι και τις καρδιακές προσβολές και σαν να μην έφτανε αυτό, η Morrigan είναι καταδικασμένη να πεθάνει τα μεσάνυχτα των ενδέκατων γενεθλίων της.
Όμως, καθώς η Morrigan αναμένει την μοίρα της, ένας περιέργος και αξιόλογος άνδρας με το όνομα Jupiter North, εμφανίζεται. Κυνηγημένος απο λαγωνικά μαύρου καπνού και σκιώδεις κυνηγούς πάνω σε άλογα, την μεταφέρει σε μια μυστική, μαγική πόλη με το όνομα Nevermoor.
Εκεί, η Morrigan ανακαλύπτι ότι ο Jupiter την έχει επιλέξει να διαγωνιστεί για μια θέση στην πιο σεβαστή οργάνωση της πόλης: την Κοινωνία Wundrous. Για να μπορέσει να εισέλθει εκεί, η Morrigan θα πρέπει να διαγωνιστεί σε τέσσερις πολύ δύσκολες και επίκινδυνες δοκιμασίες, ενάντια σε εκατοντάδες άλλα παιδιά, που το καθένα διαθέτει ένα σπέσιαλ ταλέντο, ένα ταλέντο που η Morrigan ισχυρίζεται πως δεν διαθέτει. Για να μείνει στην ασφάλεια του Nevermoor για πάντα, η Morrigan θα πρέπει να βρεί ένα τρόπο να περάσει τις δοκιμασίες, αλλιώς θα πρέπει να εγκαταλείψει την πόλη και να αντιμετωπίσει την θανατηφόρα μοίρα της.»

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Drew Goddard («The Cabin in the Woods», «Daredevil»), ο οποίος θα γράψει και το σενάριο.

Ο Goddard ξεκίνησε την καριέρα του σαν σεναριογράφος στις σειρές «Buffy the Vampire Slayer», «Angel» και «Alias», ενώ αργότερα ακολούθησαν το σενάριο του «Cloverfield», το σκηνοθετικό του ντεπούτο με την ταινία «The Cabin in the Woods», το σενάριο του «World War Z» και το σενάριο του «The Martian» του Ridley Scott.

Τον προηγούμενο χρόνο ο πολυάσχολος Goddard ασχολήθηκε με την δημιουργία της τηλεοπτικής σειράς «Daredevil», ενώ ασχολήθηκε και με την παραγωγή της σειράς «The Defenders».

Αυτή τη στιγμή ο Drew Goddard ολοκληρώνει τα γυρίσματα του «Bad Times at the El Royale», του νέου του φίλμ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2018, ενώ πρίν απο λίγους μήνες ανέλαβε και την σκηνοθεσία του «X-Force», την spinoff ταινία απο το σύμπαν του «X-Men»

Η 20th Century Fox Απέκτησε Το "Nevermoor"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.